Welkom op de website van Kinderdagverblijf t Oogappeltje

Kinderdagverblijf 't Oogappeltje, Zorgzame dagopvang voor uw Oogappeltje!

Informatieboekje

Wij hebben getracht alle informatie zo volledig mogelijk op onze website op te nemen. Mocht u deze informatie liever op papier willen lezen, is dat ook mogelijk in de vorm van een informatieboekje. Deze kunt u opvragen bij één van onze leidsters op onze locatie of door telefonisch contact met ons op te nemen.

 

Klachten?

Wij doen ons best om onze cliënten tevreden te houden. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u een klacht heeft over onze diensten, dan kunt u hiermee in eerste instantie terecht bij de locatieverantwoordelijke. Heeft u het gevoel dat u er met haar niet uikomt, dan kunt u uw klacht ook bespreken met een externe klachtencommissie. Kinderdagverblijf 't Oogappeltje is hiervoor aangesloten bij het Zuid-Hollandse Klachtencommissie Kinderopvang. U kunt ze bereiken op het volgende telefoonnummer: 0182-547888. Voor meer informatie over deze klachtencommissie verwijzen wij u naar hun website: www. zckk.nl.

 

Inspectierapport GGD

Jaarlijks worden de kinderopvanglocaties gecontroleerd door de GGD. De uitgevoerde controles worden vastgelegd in een inspectierapport.

De inspectierapporten kunt u via deze link GGD inspectie bekijken op de website van het Landelijk Register Kinderopvang. Via dit menu kunt u zoeken naar alle kinderopvanginstellingen. Indien u naar ons zoekt, is het voldoende om bij naam Oogappeltje in te toetsen. Er zijn slechts 2 andere organisaties die ook zo heten, dus wij zijn vrij gemakkelijk te vinden op deze manier.

 

Directe Links:

- Kinderdagverblijf 't Oogappeltje (Brouwersdijk 4):

http://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/Kdv/GegevensOKO.jsf?selectedResultId=72894

- Kinderopvang 't Oogappeltje (Brouwersdijk 111):

http://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/Kdv/GegevensOKO.jsf?selectedResultId=121924

- Kinderopvang 't Oogappeltje BSO (Brouwersdijk 111)  :

http://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/Bso/GegevensOKO.jsf?selectedResultId=121925